Home

 

Kaartencollectie GIFT TO YOU te koop bij WAAR in Oud-Beijerland

Diverse kaarten uit voorraad verkrijgbaar.
Januari 2019: logo ontworpen voor Duursamen ‘n bietjie groener veur demee

 

Welkom op mijn site! Ik hoop dat je er alle informatie vindt die je nodig hebt. Voor vragen neem je gerust contact met mij op.

 

Fotografie

 

Opa en oma blij met de kleinkinderen!

Ik maak graag fotorapportages van mooie momenten in het leven.

 

 

 

 

 

Over mij

MEER MET BEELD

Hi,

Als klein kind was ik al bezig met tekenen, verven, het maken van mooie dingen. Later kwam daar ook het maken van foto’s bij. Toen nog niet digitaal natuurlijk…..

Op dit moment ben ik al geruime tijd voor gemeenten werkzaam als strategisch adviseur. Daar zag ik de grote behoefte aan meer creatieve ruimte op de werkvloer. Mijn energie komt het beste vrij als ik complexe zaken of vragen vertaal naar de essentie. Ik werk daarbij met beelden (foto’s, tekeningen, animaties) en geef workshops zoals creatieve denken.

Ik geniet van de kleine dingen en leg graag mooie momenten vast voor later. Kinderen zijn nog zo onbevangen en kunnen dromerig, boos, dwars of lekker maf zijn. Dat leg ik graag vast. Niet altijd in een studio maar juist in een omgeving waar ze zich fijn voelen zoals een speeltuin.

Ik ben gek op mijn twee dochters. De muzen in mijn leven.

Het zijn vrolijke, creatieve meiden die volop van het leven genieten.

TROTS!!!

Nu de kinderen groter worden wil ik mij steeds meer creatief gaan ontwikkelen en een droom werkelijk maken. Deze droom is om meer met beeld te werken en anderen inspireren hetzelfde te doen. Ieder op zijn eigen manier.

Groetjes van Denise

Blog

Fotograferen is zo leuk!!!

De afgelopen maanden veel aan het fotograferen geweest. Zo leuk!!! Een pasgeboren meisje, een bruiloft en een kinderfeestje My Topmodel Party. Binnenkort volgt het fotograferen van een zwangerschap. Heerlijk om bij die bijzondere momenten aanwezig te zijn. Bedankt allemaal! Bijzonder is de opdracht voor een basisschool. Op basis van de 5 waarden van de school …

Frisse fotoshoot

Hoi, Afgelopen zaterdag een zonnige en heel erg frisse fotoshoot gehad. Strakblauwe hemel, maar een straf briesje waardoor het aanvoelde als -6. De familie en ik zochten plekjes met veel zon en weinig wind en toen gingen de jassen uit. Met drie pauzes om warmte te zoeken (we waren gelukkig dicht bij huis) en bevroren …

Kaarten te koop!!!

Een droom die ik als kind had komt uit: een eigen ansichtkaarten lijn. Het is nog even zoeken welk formaat en welke drukker het beste resultaat levert. Maar de eerste stappen zijn gemaakt. Vanaf nu bij mij te koop! € 1,50 per stuk. (excl. verzendkosten). Trots als een pauw.

Contact

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: denise@deniseverwaard.nl of via telefoon of Whatsapp: 0615172726