Home

Iedereen laat zich tegenwoordig van zijn mooiste kant zien. Maar jij wilt graag tussen alles en iedereen die meegaat in de mooiste plaatjes eruit springen. Waar zijn de beelden die “echt” zijn? Die een weergave zijn van de werkelijkheid?

Niet die gepoetste fotoshoots in een studio. Niet die twaalf in een dozijn gelikte infographics. Je bent op zoek naar foto’s met wapperende haren in de wind en tekeningen met de hand gemaakt.

Ga voor meer informatie naar:

Fotografie

Deflieur kaarten

wapperende haren - deniseverwaard.nl
Wapperende haren
Plankje wijn en kaas - deniseverwaard.nl
Plankje wijn en kaas

TIP: BEN JE OP ZOEK NAAR DE WEBSITE VAN MIJN CREATIEVE EN INTUÏTIEVE COACH- EN TRAININGSPRAKTIJK BLOOMING3S? KLIK DAN HIER.

Herken je dit?

  • Authentiek zijn, dichtbij je zelf blijven is voor jou belangrijk. Ieder mens heeft een rafelrandje, die poets je niet weg, die omarm je.
  • Het ongemak dat je voelde toen de camera aan het klikken was is terug te zien op de foto. Je herkent jezelf niet in de foto. Jouw unieke persoonlijkheid is onherkenbaar achter het masker dat je hebt opgezet voor de foto.
  • Een beeld zegt jou meer dan 1000 woorden. Je bent een beelddenker en je wilt een verhaal vertellen met beeld. Van stapels papieren krijg je kippenvel. Een beeld dat een verhaal vertelt raakt! Of het een foto is of een tekening, dat maakt niet uit. Als het maar de essentie raakt van wat jij aan de wereld wilt vertellen.
  • Je raakt gefrustreerd dat niemand op de werkvloer snapt wat je bedoelt. Je kan het verhaal tien keer vertellen, je stapelt geschreven pagina op pagina om dat men dat verwacht. Maar ze snappen het niet. Ze doen het niet. Ze veranderen niet. Ze willen niet. Ze houden zich niet aan de afspraken. Je denkt: en nu?
  • Tussen al die stropdassen wil jij de frisse wind laten waaien. Je wilt niet langer mee gaan met de massa. Je wilt het anders doen, op jouw manier! Je weet wat je wilt, maar je bent zelf niet creatief genoeg. Je zou graag iemand vinden die je helpt.
  • Je staat open voor nieuwe dingen. Je zet mensen graag aan het denken. Je zoekt een nieuwe ingang om veranderingen op gang te brengen.

Doe jij wat je altijd al deed? Dan krijg je wat je altijd kreeg….

Anders is niet beter of slechter…het is gewoon ánders.

Anders creëert chaos. Verandering vindt alleen plaats na chaos. Anders zet in beweging.

Fotografie

deniseverwaard.nl
Droom weg…..
Beautyshot - deniseverwaard.nl
Beautyshot
Beach Zakynthos - deniseverwaard.nl
Beach Zakynthos
Bruidspaar - deniseverwaard.nl
Bruidspaar
babyshoot - deniseverwaard.nl
lieve voetjes
Bruidspaar in Kinderdijk - deniseverwaard.nl
Bruidspaar – Kinderdijk
Zwanger in de Biesbosch - deniseverwaard.nl
Zwanger in de Biesbosch
kleine boef op bruiloft - deniseverwaard.nl
kleine boef op bruiloft Vlaardingen

Het weer in Nederland is weerbarstig. Heerlijk toch?! Als fotograaf ga ik graag de uitdaging aan om te spelen met de elementen van de natuur.
Spelen met zonlicht en schaduw. Spelen met de wind.
Buiten voel ik mij als fotograaf op mijn best. Jij ook? Dan gaan we samen voor een ontspannen moment. Ik maak foto’s in een omgeving waar jij je thuis voelt. Dan is het eindresultaat herkenbaar: hé dat ben ik!
Iedere fotograaf heeft een eigen stijl. Spreekt mijn stijl jou aan en wil je graag samenwerken? Neem dan contact met mij op om kennis te maken.

 

 

 

 

Over mij

Als klein kind was ik al bezig met tekenen, verven, het maken van mooie dingen. Later kwam daar ook het maken van foto’s bij. Toen nog niet digitaal natuurlijk…..

In mijn kantoorbaan benut ik steeds meer de ruimte voor creativiteit op de werkvloer. Mijn energie komt het beste vrij als ik complexe zaken of vragen vertaal naar de essentie. Ik werk daarbij met foto’s en tekeningen.

Ik geniet van de kleine dingen en leg graag mooie momenten vast.

Zonopkomst vakantie 2019 - deniseverwaard.nl
Zonopkomst vakantie 2019
Voorbereidingen fotoshoot - deniseverwaard.nl
Voorbereidingen fotoshoot

Ik ben gek op mijn twee dochters. De muzen in mijn leven. Het zijn vrolijke, creatieve meiden die volop van het leven genieten.

TROTS!!!

Nu de kinderen groter worden ben ik mij steeds meer creatief gaan ontwikkelen en een droom werkelijk gaan maken. Deze droom is om meer met beeld te werken en anderen inspireren hetzelfde te doen. Ieder op zijn eigen manier.

Naast mijn werk als fotograaf en illustrator ben ik in 2020 een coachpraktijk gestart. Meer informatie over mijn praktijk: http://www.blooming3s.nl

Blog

Fotograferen is zo leuk!!!

De afgelopen maanden veel aan het fotograferen geweest. Zo leuk!!! Een pasgeboren meisje, een bruiloft en een kinderfeestje My Topmodel Party. Binnenkort volgt het fotograferen van een zwangerschap. Heerlijk om bij die bijzondere momenten aanwezig te zijn. Bedankt allemaal! Bijzonder is de opdracht voor een basisschool. Op basis van de 5 waarden van de school …

Frisse fotoshoot

Hoi, Afgelopen zaterdag een zonnige en heel erg frisse fotoshoot gehad. Strakblauwe hemel, maar een straf briesje waardoor het aanvoelde als -6. De familie en ik zochten plekjes met veel zon en weinig wind en toen gingen de jassen uit. Met drie pauzes om warmte te zoeken (we waren gelukkig dicht bij huis) en bevroren …

Kaarten te koop!!!

Een droom die ik als kind had komt uit: een eigen ansichtkaarten lijn. Het is nog even zoeken welk formaat en welke drukker het beste resultaat levert. Maar de eerste stappen zijn gemaakt. Vanaf nu bij mij te koop! € 1,50 per stuk. (excl. verzendkosten). Trots als een pauw.

Contact

Denise Verwaard Fotograaf & Illustrator

Gevestigd in Oud-Beijerland

Geopend op afspraak.

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail of via telefoon of Whatsapp: 0615172726