Fotograferen is zo leuk!!!

De afgelopen maanden veel aan het fotograferen geweest. Zo leuk!!! Een pasgeboren meisje, een bruiloft en een kinderfeestje My Topmodel Party. Binnenkort volgt het fotograferen van een zwangerschap. Heerlijk om bij die bijzondere momenten aanwezig te zijn. Bedankt allemaal!

Bijzonder is de opdracht voor een basisschool. Op basis van de 5 waarden van de school mocht ik zelf op zoek gaan naar fotomodellen en passende beelden. Heel leuk om met kinderen van de school verschillende fotoshoots te doen. Van de waarden heb ik zelf platen gemaakt die in school komen te hangen. De eerste vanmorgen mogen ophangen. Deze opdracht vroeg extra creativiteit van mij en dat maakt mij erg energiek.

Groetjes,

Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *