Fotograferen is zo leuk!!!

De afgelopen maanden veel aan het fotograferen geweest. Zo leuk!!! Een pasgeboren meisje, een bruiloft en een kinderfeestje My Topmodel Party. Binnenkort volgt het fotograferen van een zwangerschap. Heerlijk om bij die bijzondere momenten aanwezig te zijn. Bedankt allemaal!

Bijzonder is de opdracht voor een basisschool. Op basis van de 5 waarden van de school mocht ik zelf op zoek gaan naar fotomodellen en passende beelden. Heel leuk om met kinderen van de school verschillende fotoshoots te doen. Van de waarden heb ik zelf platen gemaakt die in school komen te hangen. De eerste vanmorgen mogen ophangen. Deze opdracht vroeg extra creativiteit van mij en dat maakt mij erg energiek.

Groetjes,

Denise

Frisse fotoshoot

Hoi,

Afgelopen zaterdag een zonnige en heel erg frisse fotoshoot gehad. Strakblauwe hemel, maar een straf briesje waardoor het aanvoelde als -6. De familie en ik zochten plekjes met veel zon en weinig wind en toen gingen de jassen uit. Met drie pauzes om warmte te zoeken (we waren gelukkig dicht bij huis) en bevroren handen van de fotograaf hebben we toch een leuke tijd gehad en gezellige en ongedwongen foto’s kunnen maken.

Bedankt voor de gezelligheid en een kijkje in jullie warme gezin. En nu…op naar de lente!!!

Groetjes,

Denise

Kaarten te koop!!!

Een droom die ik als kind had komt uit: een eigen ansichtkaarten lijn. Het is nog even zoeken welk formaat en welke drukker het beste resultaat levert. Maar de eerste stappen zijn gemaakt. Vanaf nu bij mij te koop! € 1,50 per stuk. (excl. verzendkosten).

Vier soorten kaarten te koop

Trots als een pauw.

Live tekenen

Hoi,

Vanmiddag LIVE getekend tijdens een grote bijeenkomst bij de BAR-organisatie. Het centrale thema was communiceren. Beeldtaal is een belangrijke manier om te communiceren. In 1 beeld vang je de essentie van wat er gezegd wordt. Alle beelden bij elkaar vertellen het verhaal van een presentatie of een workshop. Erg leuk om samen met 2 collega’s te doen! We hebben er 1 tekening van gemaakt en onze verschillende tekenstijlen vloeiden mooi samen. Happy me 🙂

Groetjes van Denise

Mijn website gaat live

Hi,

Vandaag gaat mijn website www.deniseverwaard.nl live. Het was even puzzelen en zoeken hoe dit nu precies werkt, maar het is best aardig gelukt zo voor de eerste keer.

Woensdag naar de Kamer van Koophandel. En dan ben ik een eigen bedrijf! Super leuk en een lang gekoesterde droom. Ik heb er nu al een paar weken heel veel plezier van en verwacht met plezier dit bedrijf verder vorm te geven.

Tot snel.

Groetjes,

Denise