Creative coachen

A short story
Een klein blond meisje kliedert met vingerverf. Een paar jaar later maakt dit meisje collages uit oude tijdschriften. Jaren later tovert een iets minder klein meisje een afdruk van een tijdschrift op papier met thinner en tekent er van alles omheen. Nog weer jaren later schildert de inmiddels tiener een roos voor haar ouders die 30 jaar later nog steeds aan de muur hangt in haar ouderlijke huis.
En toen werd dit kleine meisje groot. Deze grote meid vergeet. Ze is een dame geworden die wordt opgeslurpt door taken en verantwoordelijkheden. Ze holt en rent en denkt en doet en is moe….heel moe……
Ze staat op een dag op een kruising en kan niet meer denken. Wat nu? Met al haar gevoel kiest ze voor een mistig pad. Ze loopt voorzichtig verder. Er liggen kleurrijke steentjes op de grond, er bloeien duizend bloemen, er stroomt een watertje en het is overal groen. Vogeltjes zingen een lied, bijtjes zoemen en vlinders fladderen. Ze staat stil en geniet. Ja! Dit is het juiste pad.
En al heeft ze het juiste pad gekozen. Soms vergeet ze even weer en staat ze niet stil. Dan draait de wereld weer duizend rondjes en is ze weer een beetje moe. Een pad kiezen, een beetje veranderen, dat doe je niet in 1 dag, niet in 1 week, maar duurt maanden. Maar als het het juiste pad is, dan komt het goed.

Herken jij die vermoeidheid? Ben jij ook vergeten wat je vroeger belangrijk en leuk vond? Wil jij ook stilstaan bij jouw kruispunt? Samen met mij? Ik doe dat met creative coaching. Meer info? Contact