Over mij

MEER MET BEELD

Hi,

Als klein kind was ik al bezig met tekenen, verven, het maken van mooie dingen. Later kwam daar ook het maken van foto’s bij. Toen nog niet digitaal natuurlijk…..

Op dit moment ben ik al geruime tijd voor gemeenten werkzaam als strategisch adviseur. Daar zag ik de grote behoefte aan meer creatieve ruimte op de werkvloer. Mijn energie komt het beste vrij als ik complexe zaken of vragen vertaal naar de essentie. Ik werk daarbij met beelden (foto’s, tekeningen, animaties) en geef workshops zoals creatieve denken.

Ik geniet van de kleine dingen en leg graag mooie momenten vast voor later. Kinderen zijn nog zo onbevangen en kunnen dromerig, boos, dwars of lekker maf zijn. Dat leg ik graag vast. Niet altijd in een studio maar juist in een omgeving waar ze zich fijn voelen zoals een speeltuin.

Ik ben gek op mijn twee dochters. De muzen in mijn leven.

Het zijn vrolijke, creatieve meiden die volop van het leven genieten.

TROTS!!!

Nu de kinderen groter worden wil ik mij steeds meer creatief gaan ontwikkelen en een droom werkelijk maken. Deze droom is om meer met beeld te werken en anderen inspireren hetzelfde te doen. Ieder op zijn eigen manier.

Groetjes van Denise